The Blog

Lees ons laatste nieuws

30/Jan/2018

Stok achter de deur

Influsso 0
Afgelopen weekend sprak ik op een verjaardag een vriendin. Ik had haar al even niet gezien en ze had wat van me op LinkedIn langs zien komen. 'Oh ja, je hebt je laatste column voor de krant geschreven'. Een andere vriendin viel haar bij.
Direct ging er door mij heen 'Ojee, ik heb wat beloofd en dat ben ik nog niet nagekomen'. Want in mijn bericht op LinkedIn had ik vermeld dat ik doorging met het schrijven van columns, maar dan via mijn site. En hieraan had ik nog geen vervolg gegeven. Door de vraag werd ik direct getriggerd.

Lees meer
07/Oct/2016

De verbroken verbinding

Influsso 0
Gisteren moest ik bellen met een organisatie waar je een keuzemenu krijgt. Ik kon uit 6 opties kiezen. Met een half oor luisterde ik naar de keuzes terwijl ik een whatsappje aan het beantwoorden was. Jammer genoeg heb ik niet de keuze gehoord die ik wilde maken. Op goed geluk dus maar mijn keuze gemaakt.

Lees meer
12/Sep/2016

'Welke lunch'

Influsso 0
Bij het bedenken welke lunchsalades mijn vriend en ik deze week maken, bedacht ik me dat het eigenlijk vreemd is. Toen we dagelijks voor de lunch de trommel met brood vulden, was het heel gewoon dat we elke dag een boterham met kaas en een boterham met vlees mee naar het werk namen.

Lees meer
01/Aug/2016

Zo, nu eerst vakantie!

Influsso 0

Fotograferen doe ik graag. Op dit moment experimenteer ik met macrofotografie, het fotograferen van kleine dingen in de natuur zoals bloemen en insecten. Door op deze manier met fotografie bezig te zijn, zie ik alle details.


Lees meer