21/Mar/2016

Trainingsaanbod voor bedrijven in Heesch en omgeving

Uw onderneming groeit, als uw mensen groeien!

Trainingsaanbod Persoonlijke Ontwikkeling, Commercie en Management in Heesch / Oss en omgeving

Als ondernemer heeft u doelen voor ogen die u wilt behalen. Het behalen van die doelen kun u waarschijnlijk niet alleen, uw medewerkers zijn belangrijk daarbij. U heeft hierbij natuurlijk bij voorkeur goede, kundige en betrokken medewerkers. Om uw medewerkers te motiveren en te binden aan u en uw organisatie, is ontwikkelen belangrijk.

Als ondernemers in de regio hebben wij, Jan Willem van Leeuwen van Avanze en Jacqueline Gerrits van Influsso, elkaar gevonden. Beiden hebben we ervaring in het ontwikkelen van medewerkers en organisaties door middel van training en coaching.

Samen is sterker dan alleen en waarom iets ver gaan halen als het dichtbij te vinden is?
Onder dit motto hebben we onderzoek gedaan naar de behoeften van de ondernemers in Oss / Heesch rondom het ontwikkelen en opleiden van medewerkers. Onbekendheid en afstand zijn factoren die ondernemers hinderen om medewerkers trainingsmogelijkheden te bieden. Daarnaast hebben veel bedrijven geen mogelijkheden om passende trainingen of maatwerk aan te bieden doordat er te weinig medewerkers dezelfde opleidingsbehoefte hebben.

Wij zijn erin geslaagd om een trainingsaanbod te ontwikkelen voor de regio, dat aansluit bij deze behoeftes. Alle trainingen vinden plaats in De Pas in Heesch.