Influsso

Tarieven en mogelijkheden

Influsso houdt van openheid, duidelijkheid en concreet zijn. Om deze reden tref je hieronder een overzicht aan van de tarieven en mogelijkheden. De invulling van de mogelijkheden zal altijd in overeenstemming zijn. Heb jij andere wensen en behoeften, naast dit aanbod kan er altijd een op maat gemaakt aanbod gemaakt worden.
Wil je begeleiding en wil je weten of Influsso iets voor je kan betekenen èn of er een klik is? Hiervoor is het kennismakingsgesprek bedoelt. Naast wederzijds voorstellen en inventariseren van je wensen, wordt je tijdens het gesprek al aan het denken gezet, de coaching/begeleiding is gestart! Mocht je interesse hebben, dan levert dit vrijblijvende gesprek je een plan van aanpak op voor je persoonlijke traject.
Duur: 1 uur
Gratis

Of je nu coaching wilt op je loopbaan, aan de slag wilt met je vragen rondom (jouw) werk en solliciteren of je wilt je vitaliteit verhogen, in een 1,5 uur durende sessie staan jouw vragen centraal. Soms kan één sessie voldoende zijn, maar de ervaring leert dat het effect bij meerdere keren groter en blijvend is. Jij hebt hierin de regie. Het gaat immers om jouw groei!
Duur: 1,5 uur
€ 112,50

Snel en doelgericht

Solliciteren is een vak op zich! Hulp daarbij kan je helpen om je kansen te vergroten. En om sneller aan het werk te zijn. Of je nu je CV of je LinkedIn profiel wilt laten checken, wilt oefenen met sollicitatiegesprekken of meer wilt weten over het maken van een eerste indruk, bij deze sessie van een uur ga jij naar huis met bruikbare tips die jouw arbeidsmarktkansen vergroten.
Per sessie is het mogelijk om aandacht te geven aan één onderwerp.

Duur: 1 uur
€ 75,-

Grondig en volledig

Wil je je CV, LinkedInprofiel, het sollicitatiegesprek of eerste indruk grondig aanpakken en verbeteren? Ben je nog minder bekwaam? Met dit pakket krijg je de tools om je te bekwamen. Als start krijg je een voorbereidende opdracht toegestuurd. Na voltooiïng van de opdracht is er een persoonlijke sessie waarin jouw uitwerking centraal staat. Achteraf worden de laatste puntjes op de i gezet door een laatste check.

Pakket:
- Voorbereidende opdracht
- Persoonlijke sessie van 1,5 uur
- E-mail feedback om de laatste verbeterslag te maken
€ 135,-

Waar vind ik de baan die bij me past?

Weet jij hoe je vacatures kunt vinden? En waar? En hoe ziet de arbeidsmarkt eruit? Welke manieren zijn er om te solliciteren? Hoe werkt netwerken? Hoe zet ik social media in bij het vinden van een baan?
Tijdens het pakket 'Arbeidsmarktverkenning' krijg je een antwoord op deze vragen. Met als resultaat dat je als werkzoekende weet waar je vacatures kunt vinden.

Pakket:
- Voorbereidende opdrachten voor elke bijeenkomst
- 3 Persoonlijke sessies van 1 uur
€ 260,-

Hoe krijg ik de baan die bij mij past?

In de huidige tijd een baan krijgen die ook nog bij je past vraagt veel van de werkzoekende. Het is een kunst om op te vallen tussen alle sollicitaties. Een goed CV en sollicitatiebrief is dan essentieel. Maar ook het inzetten van LinkedIn kan je helpen om die baan te verkrijgen. Het voorbereiden van een sollicitatiegesprek helpt je om je zeker te voelen als je aan tafel komt. En bij de eerste ontmoeting met je potentiële werkgever wil je een goede eerste indruk maken.
Deze onderwerpen komen allemaal aan bod in dit pakket. Het resultaat? Je weet hoe je succesvol kan zijn bij het solliciteren en je kunt concreet aan de slag met alle verkregen kennis en tips.

Pakket:
- Voorbereidende opdrachten voor elke bijeenkomst
- 4 Persoonlijke sessies van 1 uur
€ 345,-

Misschien zit je niet meer op de juiste plek of twijfel je erover of je op de juiste plek zit. Misschien ben je nu tevreden met je werk, maar merk je wel dat er wat kriebelt en dat je wilt weten wat voor de toekomst goed bij je past. Misschien komt je werk te vervallen. Zo zijn nog veel meer redenen te bedenken waarom je start met een loopbaan-begeleidingstraject. Gemeenschappelijk doel van een loopbaantraject is dat je richting wilt geven aan de eerstvolgende stap in je loopbaan.
Influsso heeft verschillende pakketten samengesteld om je hierbij te helpen. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we samen vast welk pakket het beste past bij jouw wensen.

Kort en effectief

Volledig persoonlijk 
5 Persoonlijke sessies van 1,5 uur 
€ 560,-

Persoonlijk en met e-coaching
3 Persoonlijke sessies van 1 uur
e-coaching van gemiddeld 6 momenten
€ 375,-

Uitgebreid en diepgang

Volledig persoonlijk 
8 Persoonlijke sessies van 1,5 uur
€ 900,- 

Persoonlijk en met e-coaching
5 Persoonlijke sessies van 1 uur
e-coaching van gemiddeld 10 momenten
€ 655,-

-   De genoemde tarieven zijn voor particulieren inclusief BTW, voor ZZP-ers exclusief BTW.
-   Voor particulieren is de investering aftrekbaar van de belasting. Meer informatie.
-   Annuleren en verzetten van een afspraak kan tot 48 uur van te voren kosteloos.
-   Betaling:
     Losse sessies: betaling contant na afloop.
     Pakketten: betaling op rekening in termijnen.

Op een dag wordt je wakker en is er geen tijd meer om de dingen te doen, die je altijd had willen doen. Doe het nu! 

Paulo Coelho