Influsso

Workshops

Influsso biedt de volgende workshops aan waarop je je individueel kunt inschrijven.
Een CV waar je toekomstige werkgever niet omheen kan!

Jouw CV heeft één enkel doel, en dat is oproepen: "Die kandidaat willen we spreken!". Wil je geselecteerd worden voor een gesprek, dan is het nodig dat je een CV hebt dat snel een goed beeld van je geeft. De ervaring leert dat, als je zelf je eigen CV maakt, je niet goed uit de verf komt. Dat komt omdat wat jij in je werk doet jij heel gewoon vindt, je bent 'onbewust bekwaam'.
Na deze workshop heb je zeker een antwoord op vragen als: Hoe ziet een marktconform CV eruit? Hoe is de meest relevante informatie over jou in één oogopslag helder? En het resultaat: je bent 'bewust bekwaam' en je hebt een CV dat oproept tot "Die wil ik spreken!".

Deze workshop bestaat uit 2 avonden en individuele coaching op je CV.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op.
Kosten: € 70,-

Vinden en gevonden worden

LinkedIn, het zakelijke netwerk. Als je het over netwerken hebt, dan wordt LinkedIn vaak in één zin genoemd. Maar wat is LinkedIn eigenlijk en hoe kan het je helpen bij het vinden van een baan? Volgens velen is het noodzakelijk om het in te zetten bij het zoeken naar werk. LinkedIn kan je inderdaad helpen bij je zoektocht naar werk. Het is je zakelijke visitekaartje op internet.
Tijdens deze workshop maak of optimaliseer je je profiel, weet je hoe LinkedIn werkt en wat de mogelijkheden zijn èn weet je LinkedIn in te zetten bij je zoektocht naar een baan.

Deze workshop bestaat uit 2 avonden en individuele coaching op je LinkedIn profiel.

Data: Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op.
Kosten: € 70,-

Hoe zet ik mijn netwerk in om een baan te vinden?

Alleen maar solliciteren via vacatures maakt het lastig om een baan te vinden. Het komt vaak voor dat de geschikte kandidaat al bekend is bij het bedrijf. Hoe zorg jij dat jij die kandidaat bent? Netwerken is een van de meest effectieve strategieën om werk te vinden. Wat is dat eigenlijk, netwerken? En hoe zet ik het in? Misschien ben je van mening dat je geen of maar een klein netwerk hebt. Hoe verbreed je je netwerk?
Na deze workshop weet je wat netwerken is, hoe netwerken je kan helpen bij het vinden van een baan en hoe je je netwerk inzet. Je hebt een start gemaakt met een actieplan om te gaan netwerken en je kunt zelfstandig aan de slag.

Deze cursus bestaat uit één avond. 

Data: Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op!
Kosten: € 50,-

Een pad ontstaat door er op te lopen.

Chinese wijsheid